1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

Reportages

DSC00526

Nieuwerkerken: Hilaire en zijn Nadia blijven ons duivenland boeien, hun prachtige prestaties bij hun duiven valt bij iedereen in het oog, ieder weekend zijn ze de te kloppen mannen op vluchten van 100 tot 700 km.

P1000379 2

Eén van de hot topics die geregeld opduiken op diverse fora is de tweespalt in de duivenliefhebberswereld tussen de kleine klassieke melker en de professionele hokken.

 DSC0126

Sierens Norbert(68), landbouwer van beroep, wonende op het einde van een doodlopend straatje Slijpe 35 te Zwevegem. Het is er telkens thuiskomen, gezellig in de grote veranda omgeven door een 100-tal enorme trofeeën en uitkijkend op de vele gemetste duivenhokken met eternitbedekking.

Engelen Roger 11

In het rijtje  met Nationale winnaars, asduiven en Olympiadeduiven van de laatste jaren vinden we meermaals Roger Engelen uit Dessel terug, hij mag dan ook bestempeld worden als één van de beste all-round spelers uit zijn streek!

DSC 0048

Ophoven: is een dorp in de Belgische provincie Limburg, en een deelgemeente van de gemeente Kinrooi, gelegen ten noorden van Maaseik. , Dus ook kort aan de Nederlandse grens. Hier speelt Guido al jaren de pannen van het dak, iederesnelheids vlucht is hij de te kloppen man in de maaskant.

Spotlight

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.