1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

SjaakB2Goed, Tony heeft mij voor de laatste keer gevraagd een column te krabbelen voor de laatste Topwings, ik ben niet zo van het afscheid nemen, meer van het doorstarten en opbouwen, zoals we waren begonnen.

LogemannNog even wachten, voor ik de kweek kan starten. Ik ben van de oude stempel, dus koppelen doe ik ook niet zo vroeg als tegenwoordig gangbaar is. Als je er voor kiest om niet te forceren, met de natuur mee te lopen, dan moet je ook het geduld op kunnen brengen om nog even te wachten.

LogemannVorige week zaterdag de clubtentoonstelling meegemaakt bij ons cluppie in Minnertsga. Zoals altijd weer een paar genoeglijke uurtjes doorgebracht met de overnachtmaatjes daar. Lol bij het winnen van prijzen van het draaiend rad,

LogemannIk ga straks even naar de clubtentoonstelling van mijn cluppie, een jaarlijks evenement, bedoeld om de winter sleur te breken, bij te kleppen en wat geld voor de vereniging te genereren.

LogemannSysteem van de eenvoud, zo zou ik het moeten noemen. Het viel me Nieuwsjaarsdag op. Zacht weer, blauwe lucht, zonnetje lekker in het hok. 's Morgens veel later bij de duiven dan normaal, uitslapen, beetje bijtanken, de weken rondom Kerst en Nieuwjaar zijn traditioneel erg druk in mijn professionele bestaan.

Beekman 2014Zondag 24 januari 2016. De klok wijst inmiddels alweer drie uur aan. Ik heb mij gehaast om op tijd klaar te zijn met de duiven om de wereldbeker cyclocross te zien. Helaas is het niet live op de buis (zelfs niet bij de Belg) dus ben ik aangewezen op internet.

Beekman 2014Maandag 18 januari 2016. Buiten vriest het twee graadjes. De komende nacht zal het nog wat kouder worden. Het is de laatste dagen echt een klein beetje winter. De mensen die van natuurijs houden liggen ’s nachts vast al een beetje te woelen onder de vette lappen.

Beekman 2014Zondag 10 januari 2016. Buiten begint het al weer te schemeren. Dit betekent dat ik weer laat ben met het schrijven van het weekstuk. Een “bewussie” ik wilde namelijk vanmiddag nog even op pad.

Beekman 2014Zondag 3 januari 2016. Allereerst wil ik mijn lezers een goed en vooral gezond 2016 wensen. Met het stijgen der jaren besef ik steeds meer hoe belangrijk gezondheid is. Als echte duivenmelker ben ik vaak geneigd het belang van de duiven te overschatten echter de laatste jaren lukt het relativeren ervan steeds beter.

Addejong2014Ruilen

Ron en Dennis van Veggel hadden in 2015 hier jongen gehaald en daar waren ze heel tevreden over. In oktober waren ze hier en ze wilden graag jongen ruilen. We hebben afgesproken om dat te doen.

Spotlight

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.