1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

KlaasbuwldaU moet het me maar niet kwalijk nemen, maar ik ga niet overal naar toe dit jaar. Ik had allerlei plannen om van alles af te lopen, maar het gaat me niet lukken. Ik ga deze winter even niet sociaal doen op duivenvlak, het lukt gewoon niet.

KlaasbuwldaEven tijdje niets geschreven omdat ik er niet zo veel zin in had, maar bovenal omdat ik het enorm druk heb. Ik heb mijn studie WO Bedrijfskunde weer opgepakt en dan moet je aan de bak. Ik doe dit naast een meer dan full time baan, gezin en een tijdrovende hobby.

KlaasbuwldaHet werd wel weer tijde om een stukje te schrijven. Ben lichtelijk met de dagen in de war, maar hier alsnog mijn soort van wekelijkse stukje.

KlaasbuwldaVandaag een lange wandeling gemaakt met mijn dochter. Als ik dan merk hoe zij naar de wereld kijkt denk ik, kon ik dat nog maar eens. Kon ik maar eens terug gaan en weer naar de wereld kijken zoals een kind dat doet.

LogemannDat was het dan, mijn mooie plan met het africhten van de jongen. Ik had één factor over het hoofd gezien, de tijd staat niet stil, na 21 juni betekend dat, elke dag wordt een tikkie korter, het lukte niet meer om de jongen los te laten voor het werk.

LogemannDe stille tijd, de tijd na het vliegseizoen mat de postduiven, volgens mij wordt het voor een aantal mensen een drukkere periode dan de periode tijdens het vliegseizoen.

LogemannHet kwam er deze week toch van, de echte herfst diende zich aan. De oostenwind was opeens guur, temperaturen daalden sneller dan een mens hebben kan, de weg weer bezaaid met bladeren. Dan is het herfst inderdaad.

Beekman 2014De klok wijst even over elf. Best vroeg nog gezien het feit dat de duiven al helemaal verzorgd zijn, inclusief een bad voor alle duiven. Gezien de voorspelde regen, en de hekel die ik eigenlijk heb om duiven in de regen te verzorgen, ben ik deze morgen direct na het ontwaken begonnen met het verzorgen van mijn gevleugelde vrienden.

Beekman 2014Er zijn van die weekeinden die geheel in het teken staan van de duiven. Bij mij althans en niet alleen in het wedstrijdseizoen. Soms vallen de afspraken bij toeval zou uit dat alle duivenafspraken in een weekend samen vallen.  

Beekman 2014Buiten is het prachtig weer. De zon schijnt uitbundig. Het lijkt vandaag wel zomer en toch schrijven we al half oktober. Behalve gisteren, toen het driekwart van de dag nat en grijs was, is het de afgelopen weken prachtig weer.

Spotlight

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.