1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

SjaakB2Wat moet je toch in België te zoeken voor fondduiven gab? Vaker dan één keer in mijn richting gesmeten en toch blijf ik het doen, Buwaldwars. Uitzonderlijke duiven zitten op maar enkele plaatsen, ik zoek nog wel eens dicht bij de bron.

SjaakB2Las gister dat de afdelingen 5 en 12 na zoveel jaar toch eindelijk weer in elkaar opgaan, de struikelblokken oversprongen zijn en als één geheel in concours zal gaan. Nu ben ik natuurlijk maar een buitenstaander in het geheel,

KlaasbuwldaWat een hoop verschillende weertypes hebben we toch meegemaakt deze week. Ik heb staan krabben op een hele dikke laag ijs in de morgen, met de hond door dikke hoosbuien gefietst in de landerijen, zonneschermen naar beneden gedaan op kantoor vanwege de felle zon en de schuttingdeur goed vastgezet in verband met de harde wind.

KlaasbuwldaVorige keer hebben we gesproken over mooie momenten en ik vond het mooi om van u te lezen wat u als een mooi moment ervaart. Het is me duidelijk geworden als ik door de mails ga dat de meeste mensen het mooi vinden om een duif thuis te krijgen van een grote afstand

KlaasbuwldaIk heb u vorige week gevraagd om na te denken over de mooiste momenten in de duivensport die u meegemaakt heeft. Is het gelukt? Wat deed het met u? Ik heb wel eens periodes in het jaar dat ik er niet zoveel aan vind en kan dan moeilijk de motivatie opbrengen om naar het hok te gaan.

LogemannZaterdagmiddag, het is koers, de "Omloop Het Nieuwsblad" op de t.v. Voorbode van het voorjaar, net als de krokussen en sneeuwklokjes die ik overal zag vandaag.

LogemannTerug van een weekje vakantie. Lang naar uitgezien, gewoon rustig fietsen, wandelen, tijd voor elkaar, even geen drukte aan het hoofd. Nodig, bovendien, de vrije dagen moeten op, anders kunnen ze worden ingeleverd.

LogemannZaterdagmiddag, weekend, laat van bed, gisteren de late dienst meegedraaid op het werk. Zo'n dag die je nodig hebt om bij te tanken, wat vermaak zoekt, eigenlijk niet verder dan de drempel van de voordeur wilt.

LogemannDit weekend eindelijk het bezoekje aan de bekende speler in sector 4 kunnen doen. Collega melker Klaas had mij gevraagd mee te gaan naar Sjaak Buwalda, één van de beste overnacht spelers van sector 4.

Beekman 2014Buiten is het nat en grijs. Ook blaast de wind weer krachtig haar partijtje mee. Het zijn bepaald geen uitnodigende weersomstandigheden om veel aan de duiven te doen. Toch moet het want in deze tijd van het jaar is verzaken geen optie.

Spotlight

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.