1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

KlaasbuwldaWat moet je nou schrijven na zo’n heftige week. Wat is er nu nog belangrijk als idioten onze complete samenleving ontwrichten. Niet alleen neemt de angst toe, maar door deze angst worden extreem rechtse ideeën ook nog eens gevoed.

KlaasbuwldaOh ja mijn excuses voor het late stukje maar ik heb ook wel eens iets anders aan mijn hoofd en wil me niet verplicht voelen om op zondag een stukje te moeten plaatsen. Maar daar ben ik al en ik heb er weer zin in….

KlaasbuwldaAls je de duiven laat enten wordt je geconfronteerd met het aantal duiven dat je hebt. Ik mocht er 71 invullen en dat is een nieuw record voor mij. Ik heb een flink aantal jongen gekweekt in 2015 en er bleven er nauwelijks weg op de natour en taartvluchten.

KlaasbuwldaWat een heerlijk weekend hadden we weer deze week. Lekker droog weer en ik heb me er maar toe gezet om de duiven er uit te gooien. Het is tenslotte bijna maart en over een aantal weken gaan we weer los. Het wintervet zal er toch weer af moeten en ze moeten weer lichtelijk in shape komen.

LogemannOnwerkelijk, zo kan je afgelopen week wel omschrijven. De gebeurtenissen in België grijpen je, of je wilt of niet. Het drukt je met de neus op de feiten. Een paar gekken zijn in staat om een hele natie in de greep te houden.

LogemannLentekriebels, ik zou ze moeten hebben vandaag, vanmorgen bij het voeren van de duiven was er niet veel van te merken, miezerig weer en noord-westen wind doet je denken aan het najaar, die periode dat het seizoen weer afgelopen is.

LogemannDeze week is zo'n week dat er op duivengebied niet zo heel veel te melden valt, tenminste in mijn duivengebied en mijn persoonlijke duivenwereld. Ongetwijfeld zijn er bij andere melkers allerlei zaken die aandacht vragen, of waar men het niet mee eens is.

LogemannPrecies wat ik dacht vanochtend. Prachtig weer, rijp van de nachtvorst nog op de hokken, zonnetje erbij, heerlijke dag. Dit is wat het mooi maakt. Duivinnen los, vertrekken als een speer, afgetekend tegen de blauwe lucht, de vleugels flakkerend in het zonlicht.

Beekman 2014Buiten is het prachtig blauw en schijnt er een felle lentezon. Echter een een blik, de eerste dit jaar, op sat24.com leert dat het mooie weer niet heel lang zal duren. Uit het Noorden trek een flinke hoeveelheid bewolking onze kant op.

Beekman 2014Buiten is het zonnig maar koud. Op de hokken lopen nog 14 jaarling duivinnen die een nachtje buiten hebben doorgebracht. Helaas want het heeft niet mijn voorkeur dat duiven in deze tijd van het jaar de nacht op in plaats van in het hok doorbrengen.

Spotlight

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.