1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

SjaakB2Je kan de harde wind vervloeken, of er een excuus in te vinden om vooral maar niet vroeg te hoeven draaien, dank zij de harde wind is de lucht mooi schoon, amper wat regen en dus een vlucht, niet zeiken.

KlaasbuwldaVorige week was mijn stukje alleen te lezen op duivenvlucht.nl en niet op mijn eigen site. Ik was er niet zo mee bezig en dat heeft voornamelijk privé redenen. Ik ga u niet lastig vallen met mijn sores, want ik wil niet overkomen als een boek uit klaagliederen.

KlaasbuwldaAfgelopen weekend hadden we de derde  testvlucht voor onze afdeling. Voor de programmaspelers is het al de tweede vitesse vlucht en wederom met de wind op de staart. De duiven hebben het daardoor wederom niet zwaar en konden makkelijk naar huis komen.

KlaasbuwldaWat is het toch mooi als je mensen om je heen hebt die je helpen als dat nodig is. Mijn vrouw is afgelopen week in het ziekenhuis beland en daardoor was het voor mij niet mogelijk om de duiven in te korven op vrijdag.

KlaasbuwldaHoe combineer je winnen, plezier, privé en je werk? Dit is een vraag waar ik vaak mee worstel in mijn jong volwassenheid. Je wilt dat privé alles goed gaat en gelukkig heb ik een zeer gelukkige relatie met mijn lieve vrouw Erica en heb ik de mooiste en liefste kinderen van de wereld.

LogemannDat viel best mee vandaag. De weerberichten waren niet best, buien, dikke noorden wind en lage temperaturen. Vergeten was om erbij te vermelden dat er tussendoor gewoon blauwe lucht zou zijn, en buien zijn wat anders dan regenfronten.

LogemannNet terug van het afslaan, zaterdag een vitesse vlucht vanuit Deurne, voor mij 197 km. Normaal een trainingsvluchtje, ware het niet dat de omstandigheden dusdanig waren dat er een kansje was voor een sluwe overnachter.

LogemannVandaag de eerste officiële wedvlucht, nadat vorige week al een testvlucht werd vervlogen. Voor mijn duiven niet echt spannend, trainingskilometers en ervaring opdoen, dat is de enige reden waarom ze in de mand gaan.

LogemannIk kijk vanmiddag naar de Ronde, de Ronde van Vlaanderen wel te verstaan. Hoogmis van het wielrennen in het wielergekke België. Het is vandaag de honderdste, ik zie in mijn lijst van gepubliceerde berichten dat het ook de honderdste keer is dat ik een blog schrijf.

Beekman 2014De kalender wijst aan dat het nog enkele dagen duurt voor dat het Mei wordt. Het zou een opmaat naar beter weer moeten worden, echter het lijkt er op dat de weergoden vergeten zijn om op de kalender te kijken.

Spotlight

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.