1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

Oudermans Frans 9

Meer dan behoorlijk seizoen weer voor Westmallenaar  “Suske” Oudermans, die reeds enkele jaren van zich laat horen in Union Antwerpen en de Kempische Fondclub.

IMG 7156

Christian is een doorzetter en wil in het leven toonaangevend zijn, was succesvol in zijn beroep en in zijn hobby wil hij ook primeren, investeerde in de beste duivenrassenn van Georges Bolle tot Eric Deprez en nog enkele zware fond rassen.

Gust Van Looy 7

Steeds vooraan op de uitslagen te vinden en dit met relatief weinig duiven, dan hebben we het over Gust Van Looy uit Vorselaar. Ook in de kampioenschappen doet hij aardig mee voor de podiumplaatsen.

IMG 0454

De familie Saeytijdt staat bekend als een sterk duo op de fond en de zware fond vluchten.

IMG 7162

De familie Vanneste – Demely zijn reeds jaren de toonaangevende top kolonie uit West-Vlaanderen.

Gebr. V D Brande 1

De gebroeders Frans en Marcel Van Den Brande,ondertussen reeds decennia geduchte tegenstrevers op de snelheid in Berlaar en omgeving. In het Diamantverbond stonden zij afgelopen seizoen zeker weer hun mannetje.

IMG 4735 2

De familie Loobuyck kan terug blikken op een schitterend seizoen (zonder een nationale overwinning) MAAR wel met 2 provinciale overwinningen en veel kopprijzen nationaal.

Beekman 2014Het schrijven van weekstukken vormt voor mij een soort wekelijks ritme. Iedere zondag blik ik terug op de week die achter mij ligt. Meestal doe ik dit tegen het eind van de  morgen of het begin van de middag.  

De Laere Maurice en Luc 2017

De provinciale kampioen 2017 met 7 provinciale overwinningen breide er een verlengstuk aan in 2018. 5 weken stond Luc aan de kant door het ophokplicht maar dit belette hem niet om naar het seizoeneinde knaluitslagen te spelen op de provinciale en nationale vluchten.

Addejong2014Voetbal

Het damesvoetbal elftal heeft 2x van Denemarken gewonnen. Nu nog 2x tegen Zwitserland en mocht dat ook goed gaan dan mogen ze naar het WK … zou heel mooi zijn. Na de tweede wedstrijd zat men al te melken wie in de voorhoede zal komen te staan Miedema of Berenstein.

IMG 0491

De duivensport is in Hundelgem een familie gebeuren, dat blijkt uit de grote steun die Jan al jaren krijgt van zijn vrouw Marleen, die instaat voor het opleren van de duiven en de administratie.

 Beekman 2014Als duivenmelker in ruste en in den vreemde blijf ik mij verwonderen over de duivensport in Nederland. Terwijl het leven hier in Maleisië rustig voort kabbelt (daarom geen “OP EIGEN HO(N)K”) is het zo’n 10.000 kilometer verder op weer hommeles in Duivenland.

Addejong2014Na zomer

Op dit moment een mooi na zomertje. Best wel lekker voor mens en dier. De taart vluchten hebben in ieder geval goed weer. Deze duiven kunnen nu goed afgericht worden.

imagesCARNJ2C0

Topforum Fondclub Gewest Turnhout

Addejong2014Nieuwe aanwinst

Zaterdag 29 september met Andre de Jong naar Friesland geweest. Ook Ton en Bram mochten de lange trip mee maken. De reis ging naar Berlikum waar Comb. Rekker – Westra woont. Andre had er een jong gekocht en toen hij dat zei wilde ik de nestgenoot wel kopen.

LogemannInderdaad alweer een tijdje niets geschreven. September is de maand waarin we al een aantal jaren vakantie vieren. Het is ook de maand waarin het seizoen officieel wordt beëindigd. Een paar taartvluchten staan nog op het program. Betekend ook opruimen in het clubgebouw, het winterseizoen is dus weer geopend.

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.