1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

Addejong2014Beurs

Op 1 en 2 december is de NPO beurs. Dit jaar is het in de Beursfabriek in Nieuwegein. Een jaar geleden in Rosmalen was het winter , op de terug weg heel langzaam gereden door de hevige sneeuw die op ons landje neer dwarrelde.

DSC00690

In de media worden de duivenmelkers regelmatig aan de tand gevoeld i.v.m hun verloren duiven. Of dit terecht of onterecht is, laat ik echter in het midden.

ajd

Kampioenschappen AJD

Addejong2014Sint in het land

Zaterdag is de Sint weer in het land gekomen. Veel kinderen kijken er al lange tijd naar uit. Zoals de laatste jaren al gewend was er weer discussie over zwarte pieten. Zelfs ging men naar de rechter om de intocht te verbieden.

kampioenen 2018 Zittaart vlnr Roger Van EyndeVictor VanhoutPeeters KarelEelen KarelHoes WimYorrit

Kampioenenviering en Kampioenschappen Duivenvrienden Meerhout-Zittaart

LogemannEr speelt momenteel van alles in duivenland, de commissie "Eerlijk spel" trekt er behoorlijk aan. Concrete voorstellen worden er door liefhebbers aangeleverd, van heel zinvol tot vooral in eigen straatje pratend. Begrijpelijk, de verzameling die wordt gemaakt gaat uiteindelijk uitwijzen waar de grootste pijnpunten en wensen liggen.

Trofee2015

Kampioenschappen Quiévrain:

Beekman 2014Dit keer ben ik maar eens naar buiten gegaan om het weekstuk te tikken. Op het terras staat al enige tijd een tafel van het Zweedse woonwarenhuis die hiervoor uitermate geschikt is. De overkapping van het terras zorgt daarnaast voor een aangename temperatuur en voldoende schaduw.

Addejong2014Sporten / NPO

Er zijn op deze tijd van het jaar weer veel sporten te zien op de televisie zoals veldrijden , voetbal , snooker , schaatsen , formule 1 en nog tal van andere sporten. Verschillende van deze sporten zijn wel leuk om naar te kijken.

LogemannVolgens mij heeft iedereen weleens zo'n moment. Hopelijk wat vaker zelfs. Zo'n moment dat je beseft dat je nu lang genoeg over iets na hebt lopen denken, dat je nu echt wel helder hebt wat er moet gebeuren en dat je dat ook gaat doen.

LOGBON

Bonverkoop Msn Duivensport

http://www.msnduivensport.be/

De verkoop loopt van:

Peeters Van Crombruggen 3

Een indrukwekkende erelijst hebben ze bij mekaar gespeeld in 2018: de tandem Peeters-Van Crombruggen:om te beginnen werden zij Koning in Union Antwerpen!

Marcel Koen Cop

Marcel en Koen Cop uit Pulderbos hebben er weer een superseizoen opzitten met de jonge duiven op de halve en kleine fond, zo werden zij kampioen bij de jonge halve fond in Union Antwerpen Zone Oost!

IMG 7136 2

2018 was terug een topjaar voor de kolonie André en Jenny Dierick uit Rumbeke met een beperkt aantal oude duiven wisten ze week na week topprijzen te winnen en met 4 jaarduiven de titel van Westvlaams kampioen te worden in de WVV.

IMG 7130 2

Germain die door zwakke gezondheid het iets kalmer moet aan doen en met een beperkt aantal duiven de wedstrijden moet aanpakken is nu de man met de kleine mand maar speelde 80% prijs en dit op nationaal niveau.

Geyselings Xavier 1

Naast zijn topresultaten met de jaarse duiven op Noyon in het Tienverbond schitterde Xavier Geyselings eveneens op Provinciaal én Nationaal niveau!Nationaal.

IMG 5818

Het jaar 2018 werd een jaar waar de 25e provinciale zege werd geboekt en een nationale zege uit Gueret van 8493 jaarse.

J Van Oeckel 1

Ook in 2018 wist Jan Van Oeckel zich te handhaven tussen de stevige concurrentie uit de streek,de laatste jaren investeerde hij gevoelig door wat ronden zomerjongen aan te schaffen bij sterk spelende liefhebbers en dat lijkt meer en meer zijn vruchten af te werpen.

IMG 6652

Zware fond duiven van toprassen.

jan theelen

Jan de vliegende kastelein.

JohanRudi

Na de herschikking in het team van drie naar 2 personen, werd er dit jaar enkel met de jaarlingen en de jonge duiven deelgenomen aan de vluchten echter wel met een beperkt aantal vluchten.

Van Gauwbergen Willy 1

Tegen een deelnemersveld met namen zoals Kris Van Massenhoven, JosClaessen en Jos Van Der Veken is het niet zo evident om het ganse seizoen “uw streng te trekken”.

NUYTS STEURS

Walter Nuyts en Frans Steurs hebben er weer een behoorlijk seizoen 2018 opzitten.

Derwa Albert 177

In het lijstje van legendarische duivenmelkers staat Albert Derwa reeds jaren mee op kop. Afgelopen seizoen was daar alleen maar een extraatje aan, maar niettemin fantastisch!

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.