1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

Addejong2014Jaar bijna voorbij

Het jaar 2018 loopt alweer aan zijn eind , 2019 staat weer voor de deur. Deze keer een groene Kerst. Ik vind het prima al zijn de winterse plaatjes wel mooi om deze tijd van het jaar. Met de boom in huis en de neer dwarrelde sneeuwvlokken is het wel gezellig.

Addejong2014Voer

Als je bij de voerleveranciers kijk zijn er ontelbaar veel verschillende mengelingen en dan denk je wat zal de beste zijn voor een mooie prijs. Had met de kweek vorig jaar Brian kweek van Ronny van Tilburg gegeven en de jongen kwamen heel mooi op.

IMG 7214 2

Naast grote kampioenen die constant in de belangstelling staan zijn ook jonge duivenliefhebbers die sterke prestaties neerzetten. Onze gastheer is een jonge melker met topprestaties en heeft klasse duiven onder de pannen zitten waar we in de toekomst nog van zullen horen.

Logemann"Dirk stopt er mee", mijn moeder kwam met het nieuws. Gisteravond, na het werk, ging ik nog even snel langs bij Moe om gedag te zeggen.

DSC00709

Vlijtingen: deelgemeente van Riemst, gelegen in het zuidoosten van Limburg, Hier heeft Frans werkelijk een gouden jaar achter de rug , sterke uitslagen met weinig duiven,  hoge prijspercentages , een 20 tal eerste prijzen…. .  een mooie hobby , meer moet dat niet zijn.

20181208 174851

Zaterdag ll. 8 december was er weer de Antwerpse provinciale kampioenenviering,ondertussen bijna traditioneel in het Aldhem hotel te Grobbendonk.

Trofee2015

Kampioenschappen Grobbendonk 2018

Smolders Harry top

2017 was reeds een echt superjaar voor Harry Smolders,in 2018 heeft hij er nog een schepje bovenop gedaan,zo werd hij oa. algemeen kampioen op Quievrain én Noyon in het Tienverbond en dit tegen een niet te onderschatten deelnemersveld!

Addejong2014Duurste duif ooit

James Huang kocht bij de Duif uitreiking in 2016 een jonge duif van Jan en Rik Hermans. Hij kweekte uit deze duivin een jong dat deelnemer werd bij de Pioniers club in China. Nooit heeft er zo een goede duif gevlogen bij de Pioniers club.

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.