1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

LogemannVrijdagavond voor het eerst sinds lange tijd weer eens bij het inkorven geweest. Koningsdag is een nationale feestdag, zelfs wij hoefden niet te werken. Het viel me op dat er hard gewerkt wordt door iedereen die een steentje bij kon dragen. Door samenwerking was het zomaar weer klaar en kon de vrachtwagen op tijd vertrekken.

Beekman 2014 Er zijn van die vluchten waar je als liefhebber naar uitkijkt of in mijn geval keek. Deze zaterdag was wat mij betreft zo’n vlucht. Een Vitesse vlucht aan het begin van het seizoen met de wind (schuin) op de kop.

Addejong2014Kort voorjaarszomertje

Zoals weerman Frank Debosere zou zeggen het weer gaat op en af. Dinsdagmorgen nog gevroren aan de grond en overdag mooi weer. Zelfs op de 19e april een nieuw weerrecord van hoogste temperatuur ooit. Voor de weduwnaars prachtig weer  en dat zag je ook wel aan het vliegen.

duif101

Mooie prestaties 21-22 april

LogemannWe zitten er inmiddels al weer middenin, vliegseizoen 2018. In alle afdelingen zijn de eerste paar vluchten vervlogen, de contouren voor het seizoen worden zichtbaar. Welke hokken de forme al te pakken hebben, welke hokken nog even moeten "poetsen", hoe de plannen voor de specialisten er precies uit gaan zien.

Beekman 2014 Als volger aan de zijlijn moest ik gisteren even wachten voordat ik via het worldwide web wat duiven kon zien thuiskomen. Er was teveel nevel/bewolking op de vlieglijn.

Addejong2014Voor het eerst los

Voorbije maandag gingen nadat de nonnen en doffers los waren geweest bij de jongen het hok open. De meeste gingen naar buiten en zaten op klep en dakje.

duif101

Mooie prestaties 14-15 april 2018

duif101

Vanaf nu mogen alle liefhebbers die een topprestatie hebben behaald hun uitslag voor publicatie op de site MSN Duivensport door mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beekman 2014De kop is er af. Het seizoen 2018 is in gang geschoten met een extreme vlucht. Vrijwel in alle afdelingen leverde de seizoen opener moeilijke en traag verlopende vluchten op. Op een enkele vereniging of samenspel na was de concoursduur langer dan 13 minuten.

Addejong2014Leeuwinnen

De voetbal Leeuwinnen hebben vrijdag met maar liefst 7 – 0 gewonnen van Noord Ierland. Het PSV stadion was bijna uit verkocht. Het zat gevuld met 31.000 enthousiaste supporters. Het is zeker de moeite waard om te kijken al zeggen sommigen het stelt niks voor.

LogemannDe kop is er weer af, gisteren hebben we de eerste testvlucht van 2018 weer beleefd. Voor ons rayon was het Deventer, tot aan Engelum 115 km. Met recht een testvluchtje voor fondkleppers.

overlijden met duif

We vernemen het overlijden van Willy Bogaerts

Beekman 2014Op zondag slaap ik tegenwoordig een gat in de dag. Na een week met nachten die vrijwel altijd wat tekort zijn is dit het uitgelezen moment om eens een beetje te luieren.

Addejong2014Start seizoen

Verschillende afdelingen hadden op 31 maart een africhting gepland. Sommige afdelingen hadden vanwege het te verwachte weer afgelast. Als je vrijdag naar de berichten keek zou het in de morgen prima weer zijn met in de namiddag van uit het zuiden enkele buien.

kbdb

Rekening houdend met de minder goede voorbereidingen van onze duiven ingevolge de slechte weersomstandigheden worden volgende wedvluchten afgelast:

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.