1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

Beekman 2014Op het moment dat ik de eerste letters van dit weekstuk tik wijst de klok alweer 13:24 uur aan. Ongeveer een uur geleden verruilde ik mijn bed voor de kruk aan de eetbar om de uitslagen te bestuderen. Erg laat en wederom was het voetbal de boosdoener.

Aantal duiven2

Guéret 30-6-18: aantal duiven

Addejong2014Ron en Dennis

De Veggeltjes uit Utrecht beleven tot nu toe een fantastisch seizoen. Iedere week draaien ze een top uitslag zowel op vitesse , midfond en dagfond. Op de overnacht vluchten spelen ze niet mee. In het duivenblad “ het Spoor “ staat per afdeling van iedere wedvlucht de beste 10 liefhebbers.

kbdb
Wij informeren u dat een vergadering heeft plaatsgehad met de Franse Duivenliefhebbersbond waarop onder meer volgende punten werden besproken:

LogemannRaceday, het weekend in juni waar ik kan inkorven op vitesse, dagfond en overnacht. Het valt steeds samen met de 3de overnacht en de 3de dagfond. Ik doe het al een jaar of 6, al die vluchten meedoen op 1 dag.

duif101

Mooie prestaties weekend 23-24 juni 2018

Beekman 2014Soms zijn er van die weken waarbij ik al dagen van te voren weet wat de insteek van mijn weekstuk zal zijn. Simpelweg omdat er een onderwerp binnen de duivenwereld circuleert waaraan ik simpelweg niet voorbij kan gaan.

Addejong2014Voetbal

Het WK voetbal is weer begonnen heb er nog niks van gezien alleen in het journaal een kort stukje. Nu Nederland er niet bij is leeft het niet zo. Anders is het een hele gekte het slaat eigenlijk nergens op. Kijken als volgend jaar de dames wel naar het WK mogen of er dan wel een voetbal gekte is.

duif101

Mooie prestaties 16 – 17 juni 2018

kbdb

Persmededeling: nationale en internationale uitslagen 2018

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.