1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

Belgavet  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew  De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  
 
gouden vleugel

Terwijl de duiven nog volop aan het thuiskomen zijn kunnen we al de top-3 bekend maken van onze Gouden Vleugel competitie.

Dit jaar namen 1.012 liefhebbers deel aan de Gouden Vleugel competitie. Aan de 6° prijs nationaal zijn de 3 Vleugels reeds verdeeld.

De Gouden Vleugel gaat dit jaar naar Leon Natens uit het Vlaams-Brabantse Meensel-Kiezegem Hij volgt daarmee de combinatie Binnemans-Van de Weyer uit Geel op. Zijn winnende duif kaapt de 3° prijs nationaal weg.

De Zilveren Vleugel gaat naar Christiaens-Desmedt Uit Pamel en wint daarmee de 4° nationaal.

De Bronzen Vleugel werd door Frans Bungeneers uit Ranst in de wacht gesleept. Zijn winnende duif wint de 6° prijs nationaal.

Dinsdag 5 juli omtreeks 18.00 brengt het bestuur van de Brugse Barcelona Club een bezoek aan de winnaar van de Gouden Vleugel 2016. De winnaar zal er officieel op de hoogte gebracht worden van zijn uitzonderlijke winst. Er zal hem ook uitgelegd worden waaraan hij zich allemaal kan verwachten op het feest van de BBC dat doorgaat op zaterdag 15 oktober te Hooglede.

De winnaar heeft zijn toezegging gegeven en zal een receptie houden bij hem thuis voor de pers en het bestuur van de BBC. Mocht het mogelijk zijn om iemand van jullie redactie te sturen zouden we dat ten zeerste appreciëren.

Het adres:

Natens Leon

Statiestraat 88

3391 Meensel-Kiezegem

Indien je niet aanwezig kan zijn is het altijd mogelijk dat ik U een foto en een korte tekst over het gebeuren doorstuur.

Geef me enkel een seintje en uw email adres.

Brugse Barcelona Club

Carrette Johny

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Msn Duivensport.