1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

Belgavet  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew  De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  
 
cheque bvl 15000euro

Eén van de belangrijkste doelstellingen van deze vereniging is het financieel ondersteunen van het onderzoek naar deze vreselijke ziekte.

Op zaterdag 13 januari 2018 is er tijdens de nieuwjaarsreceptie het WILL-fonds een cheque kunnen overhandigd worden  van 15.000 euro.

De leden van de patiëntenvereniging hebben dit bedrag verzameld door onder andere beertjes en snoepjes (muntsmaak) te verkopen.

Alsook door giften en deelname aan de warmste week. Tijdens de warmste week is het idee ontstaan van duivenbonnen te verkopen om alzo de duivenliefhebbers nauwer te betrekken met de ziekte die hen kan bedreigen, maar eveneens te zoeken naar een oplossing. Iedere ziekte is erg, maar het is spijtig dat niet iedere ziekte evenveel bekendheid en geld krijgt van de overheid voor wetenschappelijk onderzoek.

Je kan gerust de website raadplegen www.longfibrose.org

Daarom een oproep naar duivenmelkers om hun hart te tonen,en dit project mee te steunen.Het is voor een goed doel want iedere duivenmelker kan deze ziekte krijgen.

Schenkingen van bons zijn nog steeds welkom, de verkoop zal doorgaan op bonnenverkoop.be (waarschijnlijk 18 tot en met 28 februari), volgende bekende liefhebbers hebben reeds een bon geschonken :

Peter Stakenborg

Joost Desmeyter-Restiaens

Roger Mertens

Herbots Jo en Raf

Herbots Kobe en Kato

Gebroeders Raets en Kenneth

Van Oekel Bart en Nancy

Rondags Gert

Ronny Menten

Gaston Van de Wouwer

Ulrich Lemmens

Pascal Leemans

Bonnen kunnen gestuurd worden naar  Patrick Simaels (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

voorzitter Belgische Vereniging Longfibrose vzw

Bij voorbaat dank

Frans

Spotlight

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.