1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 
IMG 6796

De drijvende kracht van de  Westvlaamse duiven jeugd alsook een grote liefde voor de Barcelona vlucht.

Romain is reeds 8 jaar woonachtig in Zwevezele, zijn vorig adres was in Oedelem waar hij tal van mooie resultaten wist te behalen op zijn lievelingsvlucht Barcelona, aan huidig bewoner schonk hij alle vliegduiven min 1 goede vlieger, die een crack was op Barcelona, deze won 4 jaar naëen nationaal en internationaal een topprijs. Wegens plaatsgebrek kon Romain niet veel duiven huisvesten zijn hoofddoel  is mooie prijzen spelen op de zware fond daarom kwamen duiven bij van gevestigde waarden zoals rassen van Eric Devlaeminck uit Hulste van wijlen Romain Goethals uit Maldegem alsook bij Nederlandse vrienden Jan Theelen en Van Aarden Jan en nog van enkele bevriende fond liefhebbers zo moet hij nu gewapend zijn om zijn doel te bereiken een top te spelen op de zware fond.

Niet alleen actief maar ook passief is Romain met de duivensport bezig. Bij de Westvlaamse jeugd is hij secretaris en doet hij ook alle administratie. Het huidig bestuur bevat maar 3 medewerkers: voorzitter Christof Gheerardijn, ondervoorzitter Yannick Haesaert en Romain Schoonacker.

De Westvlaamse jeugdclub werd reeds in 1959 gestart door Ivan Wijnants, velen kwamen het bestuur versterken maar gaven er na enkele jaren de brui aan, nu zijn ze nog met een 3 tal en verlangen om nog enkele medewerkers bij te krijgen.

De jeugdclub bevat 43 leden van 10 tot 30 jaar en 60 leden van 30 jaar en meer, deze leden kunnen 7 jaar meedoen aan de kampioenschappen.

Klik hier voor meer info over de jeugdclub

Klik hier voor de vluchten

Met een leden aantal van boven de 100 is het de moeite want allen kunnen genieten van talrijke prijzen en waardevolle kampioenschappen.

Rudy

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.