1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 
Nat dagen 2019

Op Stayen, SintTruiden, werden afgelopen vrijdag en zaterdag voor de 2e opeenvolgende keer de Nationale dagen van de KBDB georganiseerd.

Prachtlocatie, voor de meesten goed bereikbaar en alles mooi opgesteld en ingedeeld, het massaal opgekomen publiek werd getrakteerd op een aangename dag!

Op vrijdag werden in elke categorie de asduifwinnaars en kampioenen vanaf plaats 4 gehuldigd. Toch een minpuntje:Daar ik zelf bij de gehuldigde kampioenen was ving ik toch tal van misnoegde reacties opzoals:”moeten wij helemaal naar hier komen voor zo’n stukje papier”(diploma, waar bij de asduiven zelfs het ringnummer niet bij vermeld staat).

Heren van de KBDB, waarom geef je niet iedereen bv.  een medaille, dat kost jullie niets als het daarom gaat, die krijg je gratis bij de trofeeën , gevolg:door minimale inzet krijgen we een gans andere vertoning en iedereen tevreden!Verder mochten  er mijn inziens toch ook de namen van de liefhebbers op de trofeeën gegraveerd staan, dat maakt het wel wat persoonlijker hé. Let op Heren, ik wil hiermee jullie inzet niet afbreken!

Op zaterdag werden in elke discipline de 3 eerste kampioenen gehuldigd, ik ben dan niet meer aanwezig geweest maar ik twijfel er niet aan dat alles ok was!

Proficiat aan de inrichters en alle kampioenen!

Jef

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.