1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

Belgavet  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew  De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  
 

Reportages

IMG 7172

De ex nationale winnaar Argenton heeft er terug een super seizoen opzitten met overwinningen op Bourges, Chateauroux, Gueret en 2 maal Chateauroux jaarlingen.

IMG 7177 2

De provinciale winnaar Orléans Oost-Vlaanderen jaarduiven van 1621 tegenstanders heeft er terug een topjaar opzitten.

IMG 7162 

Het vedettenhok van de familie Vanneste-L.Demely breiden in 2018 een verlengstuk aan hun super prestaties.

DSC00423

Grote Spouwen :Een deelgemeente van de stad Bilzen , op enkele kilometers van het mooie kasteel AldenBiesen, hier heeft Gert in 2018 weeral een mooi duiven  seizoen achter de rug. Nadat hij begin 2018 al zijn oude duiven verkocht ,  werd gedacht het een jaar naar kampioenschappen wat rustiger aan te doen , maar de duiven besliste er anders over .

Smits Steve 3

Dat Steve Smits zijn bijnaam ”Stevie Wonder” niet gestolen heeft, heeft hij afgelopen seizoen méér dan eens bewezen, iemand noemde hem zelfs”DeLegendary Genious”.

IMG 7156

Als je een geweldig seizoen hebt, denk je weleens bij jezelf: kan het nog beter?

IMG 0527

Patrick zat van jongs af aan tussen de duiven bij zijn grootvader. Hij was direct zeer gefascineerd door de duiven en ging zo ook zijn grootvader een handje helpen. Toen Patrick besloot om in het huwelijksbootje te stappen besloot hij ook om direct zelf met de duiven te gaan spelen.

IMG 7136

                                Jenny met verzorger Mike

Zoals in de 80e en 90er jaren is de kolonie Dierick en de verzorger Mike Van Maele op niveau dat ze willen. André die al enkele jaren gezondheidsproblemen heeft kan rekenen op vrouwtje Jenny die de knepen van het duivengebueren onder de knie heeft.

001

Zepperen: een deelgemeente van de stad Sint Truiden gelegen in de oostelijke hoek, hier heeft Roger zich opgewerkt als zelfstandige dakwerker, hij is niet alleen specialist in daken, ook zijn duiven uitslagen mogen gezien worden.

DSC00676

Hoeselt: gelegen tussen Bilzen en Tongeren , bekend in de duivenmelkerskringen het WPC (World pigeoncentrum)waar je een mooie duif kan bewonderen langs de autostrade, hier heeft Ludo geschiedenis geschreven , want deze Barcelona winnen in deze omstandigheden is werkelijk fenomenaal.

Xavier Geyselings 1

Traditioneel is Xavier Geyselings één van de meest opvallende namen in de Noyonuitslagen van het Tienverbond.

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Msn Duivensport.