1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

Belgavet  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew  De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  
 

Reportages

 DSC0009

Aspelare, Daalstraat 35, op 10 km van de Muur van Geraardsbergen werd een liefdesromance tussen Sonia Van der Maelen en Danny Van den Bossche, die vroeger meespeelde bij zijn ouders onder de naam Hoebeke-Van den Bossche (nu Van den Bossche –Lauwereys), een eerste stap naar het onbekende voor Sonia.

Ronsijn Jo 2017

Bij de start van 2018 kon niemand verwachten wat veel liefhebbers te wachten stond. De duiven kwamen na een goeie trainingsperiode gezond en wel aan de start. Na een paar trainingsvluchten kwam de start van het seizoen in zicht. MAAR na een paar weken spelen kwam plotseling het slechte nieuws.

Claes Raf 11 2

In de “Klapvekens” in Herentals is het Raf Claes die de scepter zwaait, tenminste wat duiven betreft.

IMG 5698

Koersel: een deelgemeente van Beringen, hier heeft Roger en zijn zoon Jimmy weeral een mooi duiven jaar achter de rug , enkele vermeldingen in het Limburgs kampioenschap maar vooral in ons eigen Msn Duivensport kampioenschap steeds in de voorste gelederen, een koppel waar elke maand rekening moet mee gehouden worden.

IMG 7260 2

Deze topkolonie is gebaseerd op Willy Van Houtte duiven aangevuld met duiven van de Deerlijkse vedette Pierre Ameye.

prov chat 2014

Chris, duivenliefhebber in hart en nieren speelde samen met vader Henri de halve fond vluchten in Wielsbeke, na verhuis naar de textielgemeente Vichte speelt Chris vanaf 2002 voor eigen rekening. Er werd een stam uitgebouwd met het oud ras uit Wielsbeke bestaande uit: Kint Gabriel Ooigem en Van Wijnsberghe Camiel Waregem.

IMG 0604

Deze tandem is nu al een paar jaar actief en de tegenstanders zullen het geweten hebben. Het is niet gemakkelijk als werkende mens de duivensport te beoefenen zonder hulp.

Broeckx Van Hees Leo en Maria 6

De tandem Leo en Maria Broeckx-Van Hees, reeds een vaste waarde in de Turnhoutse Kleine en Halve Fondwereld van in de jaren ’70 hebben er weer een geweldig seizoen 2018 opzitten!

IMG 9101

Ulbeek: een deelgemeente van Wellen, waar nog wel 2 inkorf lokalen zijn nl de Eendracht en de Veldkets met een 60 tal duivenmelkers in de gemeente is dat ook nodig. Dit jaar heeft Frederik Wellen wel echt op de kaart gezet want een 1ste nationale asduif spelen is niet voor iedereen weggelegd .

Maes Anthony 2019

Seizoen 2018 kende vele hoogtepunten voor de kolonie Anthony en Chantal Maes

IMG 7217

Voor de 3e keer op rij kampioen worden bij de jonge duiven is een opmerkelijke prestatie en zo mag Patrick zich keizer noemen van de maatschappij uit Zwevegem.

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.