1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

Reportages

DSC00732

Membruggen: Op enkele honderden meters van het wijnkasteel van Genoelselderen, hebben Roger en zijn verzorger Jean lucVrindts geschiedenis geschreven.

Vercammen Eric 2

Eric Vercammen uit Herentals is al sinds z’n 7e gefascineerd door duiven. 

Eric en de dochters

Lanaken: Het mooie dorp waar Marino Keulen de burgervader is , ook waar het grote papierfabriek Sappi ligt(waar ik al veel zweet gelaten heb), hier heeft Erik en zijn beide dochters Kimberly en Lyn  geschiedenis geschreven. 40jaar heeft het geduurd om een provinciale palm te winnen ……. EINDELIJK….  het is toch gelukt verteld Eric.

Sens

Rijkel:Een deelgemeente van Borgloon ,waar nu niet alleen de bloesem in volle bloei is ,maar ook de duiven van Noel en zijn Marina.Wat deze kolonie al gepresteerd hebben op enkele weken tijd is werkelijk fenominaal .Het hoogte punt in dit prille seizoen is toch wel de eerste provinciaal winnen tegen 9473 duiven met een straat lengte voorsprong !!!

foto 2018

Halen:  Wie Halen nu niet weet liggen als duivenmelker die kent er echt niks van.

20190509 194159

Na de verhuis van Bonheiden naar Putte heeft Kris Cleirbaut de  lijn met topresultaten flink doorgetrokken, vorig jaar werd bij de jonge duiven een Nationale overwinning geboekt op Chateauroux en een 1e Nationaal op Argenton in de zone B1!

DSC00591

Vliermaal: Gelegen tussen Hasselt en Tongeren is een deelgemeente van Kortessem. Hier heeft Rigo weeral zijn provinciale palm beet. Rigo begon al als 14 jarige knaap met de duivensport in Gors op Leeuw.

Ronny Clé 4 2

Ronny Clé startte in 1995 op de huidige  locatie in Hulshout, voorheen speelde hij samen met z’n vader van wie hij de microbe heeft overgeërfd. Reeds van in den beginne ondervond de tegenstand dat er met Ronny moest rekening gehouden worden!

DSC00526

Nieuwerkerken: Hilaire en zijn Nadia blijven ons duivenland boeien, hun prachtige prestaties bij hun duiven valt bij iedereen in het oog, ieder weekend zijn ze de te kloppen mannen op vluchten van 100 tot 700 km.

P1000379 2

Eén van de hot topics die geregeld opduiken op diverse fora is de tweespalt in de duivenliefhebberswereld tussen de kleine klassieke melker en de professionele hokken.

 DSC0126

Sierens Norbert(68), landbouwer van beroep, wonende op het einde van een doodlopend straatje Slijpe 35 te Zwevegem. Het is er telkens thuiskomen, gezellig in de grote veranda omgeven door een 100-tal enorme trofeeën en uitkijkend op de vele gemetste duivenhokken met eternitbedekking.

Spotlight

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.