1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

Belgavet  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew  De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  
 

Reportages

IMG 7260 2

Deze topkolonie is gebaseerd op Willy Van Houtte duiven aangevuld met duiven van de Deerlijkse vedette Pierre Ameye.

prov chat 2014

Chris, duivenliefhebber in hart en nieren speelde samen met vader Henri de halve fond vluchten in Wielsbeke, na verhuis naar de textielgemeente Vichte speelt Chris vanaf 2002 voor eigen rekening. Er werd een stam uitgebouwd met het oud ras uit Wielsbeke bestaande uit: Kint Gabriel Ooigem en Van Wijnsberghe Camiel Waregem.

IMG 0604

Deze tandem is nu al een paar jaar actief en de tegenstanders zullen het geweten hebben. Het is niet gemakkelijk als werkende mens de duivensport te beoefenen zonder hulp.

Broeckx Van Hees Leo en Maria 6

De tandem Leo en Maria Broeckx-Van Hees, reeds een vaste waarde in de Turnhoutse Kleine en Halve Fondwereld van in de jaren ’70 hebben er weer een geweldig seizoen 2018 opzitten!

IMG 9101

Ulbeek: een deelgemeente van Wellen, waar nog wel 2 inkorf lokalen zijn nl de Eendracht en de Veldkets met een 60 tal duivenmelkers in de gemeente is dat ook nodig. Dit jaar heeft Frederik Wellen wel echt op de kaart gezet want een 1ste nationale asduif spelen is niet voor iedereen weggelegd .

Maes Anthony 2019

Seizoen 2018 kende vele hoogtepunten voor de kolonie Anthony en Chantal Maes

IMG 7217

Voor de 3e keer op rij kampioen worden bij de jonge duiven is een opmerkelijke prestatie en zo mag Patrick zich keizer noemen van de maatschappij uit Zwevegem.

foto msnkopie

Ten huize Van De Walle  was vader Marcel altijd een te duchten tegenstander, na het overlijden van Marcel besloot zijn familie zijn levenswerk verder te zetten.

Smits Hans en Ruben 3

Ondanks wat tegenslagen hebben Hans en Ruben Smits uit Zandhoven toch nog geweldige resultaten uit de brand gesleept.

IMG 0564

Van kleins af aan zat Bert tussen de duiven. Vader Raoul was een super sterke snelheidsspeler (Quiévrain) die zich vaak in de kampioenschappen wist te plaatsen.

IMG 5026

De laatste jaren werden de successen maar beter en dit door toedoen van hok verzorger Didier Merlaen die zich ten volle kan uitleven in de duivenloft van onze gastheer Pierre Vercamst. Provinciaal, nationaal en ook internationaal werden mooie resultaten geboekt.

Spotlight

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.