1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

Belgavet  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew  De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  
 

Reportages

foto msnkopie

Ten huize Van De Walle  was vader Marcel altijd een te duchten tegenstander, na het overlijden van Marcel besloot zijn familie zijn levenswerk verder te zetten.

Smits Hans en Ruben 3

Ondanks wat tegenslagen hebben Hans en Ruben Smits uit Zandhoven toch nog geweldige resultaten uit de brand gesleept.

IMG 0564

Van kleins af aan zat Bert tussen de duiven. Vader Raoul was een super sterke snelheidsspeler (Quiévrain) die zich vaak in de kampioenschappen wist te plaatsen.

IMG 5026

De laatste jaren werden de successen maar beter en dit door toedoen van hok verzorger Didier Merlaen die zich ten volle kan uitleven in de duivenloft van onze gastheer Pierre Vercamst. Provinciaal, nationaal en ook internationaal werden mooie resultaten geboekt.

DSC00713

Schalkhoven: Deelgemeente van Hoeselt, hier beleven Johan en zijn Jeannine de laatste jaren mooie duiven momenten, 26 eerste prijzen spelen en 8 gewestelijke overwinningen, deze brieven kunnen niet veel melkers voorleggen, maar in duivenmelkers kringen wordt wel gezegd wie zijn vrouw op het hok kan krijgen daar  vliegen de duiven veel harder van.

IMG 7208

De Belgische duivensport is weer een nieuwe liefhebber rijker, in 2018 begon Patrick aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven, de duivensport.

Crucke Koen 2017

In 2017 had Koen reeds een mooi jaar achter de rug. Toen was een het “Danira” die van haar liet horen en naam maakte met een 1 nat z Bourges plus 1 provinciaal Argenton te vliegen.

IMG 20181107 134917

Beverlo: Een deelgemeente van Beringen , in duivenmelkers kringen de ideale plaats om zeker de provinciale en nationale vluchten te spelen, hier is Francis opgegroeid , en als 10 jarige knaap stond hij zijn vader al bij , bij het verzorgen van zijn duiven.

IMG 7172

De ex nationale winnaar Argenton heeft er terug een super seizoen opzitten met overwinningen op Bourges, Chateauroux, Gueret en 2 maal Chateauroux jaarlingen.

IMG 7177 2

De provinciale winnaar Orléans Oost-Vlaanderen jaarduiven van 1621 tegenstanders heeft er terug een topjaar opzitten.

IMG 7162 

Het vedettenhok van de familie Vanneste-L.Demely breiden in 2018 een verlengstuk aan hun super prestaties.

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.