1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

Belgavet  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew  De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  
 

Reportages

DSC00423

Grote Spouwen :Een deelgemeente van de stad Bilzen , op enkele kilometers van het mooie kasteel AldenBiesen, hier heeft Gert in 2018 weeral een mooi duiven  seizoen achter de rug. Nadat hij begin 2018 al zijn oude duiven verkocht ,  werd gedacht het een jaar naar kampioenschappen wat rustiger aan te doen , maar de duiven besliste er anders over .

Smits Steve 3

Dat Steve Smits zijn bijnaam ”Stevie Wonder” niet gestolen heeft, heeft hij afgelopen seizoen méér dan eens bewezen, iemand noemde hem zelfs”DeLegendary Genious”.

IMG 7156

Als je een geweldig seizoen hebt, denk je weleens bij jezelf: kan het nog beter?

IMG 0527

Patrick zat van jongs af aan tussen de duiven bij zijn grootvader. Hij was direct zeer gefascineerd door de duiven en ging zo ook zijn grootvader een handje helpen. Toen Patrick besloot om in het huwelijksbootje te stappen besloot hij ook om direct zelf met de duiven te gaan spelen.

IMG 7136

                                Jenny met verzorger Mike

Zoals in de 80e en 90er jaren is de kolonie Dierick en de verzorger Mike Van Maele op niveau dat ze willen. André die al enkele jaren gezondheidsproblemen heeft kan rekenen op vrouwtje Jenny die de knepen van het duivengebueren onder de knie heeft.

001

Zepperen: een deelgemeente van de stad Sint Truiden gelegen in de oostelijke hoek, hier heeft Roger zich opgewerkt als zelfstandige dakwerker, hij is niet alleen specialist in daken, ook zijn duiven uitslagen mogen gezien worden.

DSC00676

Hoeselt: gelegen tussen Bilzen en Tongeren , bekend in de duivenmelkerskringen het WPC (World pigeoncentrum)waar je een mooie duif kan bewonderen langs de autostrade, hier heeft Ludo geschiedenis geschreven , want deze Barcelona winnen in deze omstandigheden is werkelijk fenomenaal.

Xavier Geyselings 1

Traditioneel is Xavier Geyselings één van de meest opvallende namen in de Noyonuitslagen van het Tienverbond.

IMG 0500

De combinatie Moens-Appelsmans bestaat uit drie verschillende mensen (Wim-Bram Moens en Peter Appelmans). Wim,spelend onder de naam MOENS-APPELMANS,maakt al jaren onafgebroken deel uit van de nationale elite -o.m. 1ste NATIONAAL BOURGES van meer dan 54000 duiven (3categorieen samen).

IMG 7130

Waar Germain al die moed vandaan haalt om verder de duivensport te beoefenen grenst aan het onwaarschijnlijke. Maanden geleden werd hij voor de 4e maal opgenomen in het ziekenhuis door rugproblemen en zit nu thuis met een beademingsapparaat, ja de duivensport zit diep in zijn hart.

IMG 0491

Van jongs af aan werd Jan ondergedompeld id de wereld van de dieren in zijn geboorte dorp Welden. Vanaf zijn 15de is hij zelfstandig duiven liefhebber, eerst op de ouderlijke boerderij en later op zijn huidige verblijfplaats in Hundelgem vlak bij de kerk waar hij zijn passie nog steeds met hart en ziel uit oefent.

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.