1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

Belgavet  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew  De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  
 

Reportages

IMG 1740
Investeren in klasse duiven en dan een goed rendement halen, dat doet deugd bij een gedreven man zoals Bert Vanden Berghe.
2012 048kop
Sint-Niklaas. De vader en zoon combinatie Willy & Ivan Baetens nog voorstellen in het Waasland en ver daarbuiten is compleet zinloos.
 
tulle 043
Het Team Boddaert WMJF uit Oostkamp bestaat uit : dierenarts Wim, vader Marc,en de 2 dochters van Wim nl. Janne en Flore.
Van 1994 tot 2008 werd er gespeeld onder de naam :Van Damme-Boddaert . Sinds de verhuis van Wim in 2008 naar zijn nieuwe woning,en na de totale verkoop namen ze een nieuwe start onder de huidige benaming.
Derwa Albert 173t
Berke Derwa voorstellen is als een open deur intrappen, hij is al jaren één van de tenoren van de Belgische duivensport.
IMG 2551joost
Joost De Smeyter was in zijn jeugdjaren gepassioneerd door het wielrennen en was een van de toppers in zijn categorie maar door een

Kettinguitslagen en reeds 7 provinciale overwinningen in 2012

 IMG 2441Senmetzoon
Casaert, een naam als een klok in de duivenwereld, zoon Sébastien heeft de microbe mee gekregen, vanaf zijn 8e jaar
vEynde Goovaertskop
In 1985 beslistten Marc Van Eynde en zijn voetbalcollega Wim Uytterhoeven (neef van Gust Van Hove-Uytterhoeven) een tandem te vormen. Er kwamen nieuwe hokken bij Marc en ze gingen zich specialiseren in het jonge duivenspel.
DSC00280top
Voor François Tobback, echtgenote Diana en hun familie zijn de duiven echte huisdieren. De duiven zijn het gewend dat de kleinkinderen ravotten op het grasperk voor de hokken. Van jongsaf aan worden de kinderen op de hokken meegenomen.
ODB B

Laten we vooreerst dit trio even voorstellen: gootvader Willy zouden we de “verzorger” kunnen noemen, al kan dit begrip wel erg breed geïnterpreteerd worden. Schoonzoon Eddy,die nog steeds in dagdienst bij Van Hool werkt,springt Willy na zijn uren bij waar het nodig is en kleinzoon David is meer de man van de administratie en de vernieuwing, toch ook zeker niet onbelangrijk de dag van vandaag in de duivensport.

IMG 1725
Reeds 63 jaar is Lionel bezig met de duivensport maar gelukkig kan hij rekenen op vrouwtje Nicole en trouwe verzorger Hedwig Duthoit.
Guido Loockx 008kop
Start en stamopbouw
In 1984 nam Guido, op het ouderlijk adres,het hok over van zijn vader die het eigenlijk te druk had als zelfstandige.

Spotlight

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Msn Duivensport.