1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

Belgavet  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew  De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  
 

Reportages

Vermeiren Staf

Staf Vermeiren, duivenmelker sinds 1984 na het vroegtijdig overlijden van zijn vader, is de laatste jaren zeker één van de uitblinkers op de halve fond in het Grensverbond, dat zich uitstrekt van Willebroek tot Stabroek en Wuustwezel. Ook in het samenspel op  Noyon (NAN)durft Staf stevig uit te halen!

Truyaert Andre

De gepensioneerde spoorwegbediende speelt reeds meer dan 50 jaar op hoog niveau met de duiven. Ten huize Truyaert wordt de duivensport beleefd uit pure hobby. André en vrouwtje Rita doen dit gezamenlijk.

Smolders Harry top

In de Heinebachlei-genaamd naar een vroegere verbroedering van Pulle met het Duitse Heinebach, ben ik langs geweest bij Harry Smolders, een duivenliefhebber ”pur sang” waar eenvoud en efficiëntie  troef is. Deze man is reeds jaren een gevestigde waarde in het snelheids- en hafospel in Pulle en omstreken (Tienverbond en Union Antwerpen).

Leutenez Marnix

De gepensioneerde hoofdinspecteur van de politiezone Oudenaarde kan reeds enkele jaren genieten van zijn hobby’s, een passie voor het opzoeken van Romeinse en Keltische oudheden, marathon lopen en duivensport.

Bruneel John

Bij de Bruneels zit de duivensport in de genen, grootvader, vader en nu John die reeds na een drukke carrière als dakwerker ten volle van zijn geliefde sport kan genieten.

Brugmans Sabrina

Halen : Gelegen aan de westkant van de provincie Limburg, voor duivenmelkers de ideale plaats op de nationale en provinciale vluchten, maar iedereen woont waar hij woont zegt Stephan de man van Sabrina. En wie daar niet mee akkoord gaat moet zich maar hier komen vestigen, want hier zijn ook melkers die niet goed pakken dus alles hangt af van de goede duiven en de goede verzorging. 

Team De Jaeger 6 top

Het team De Jaeger wint 2 jaar na elkaar de prestigieuze titel alsook meerdere topklasseringen in grote kampioenschappen, toppers in nationale vluchten, asduiven en tientallen overwinningen (klik hier voor het jaaroverzicht 2016).

Eyletten Michel en Gunther 6 top

Even een stapje  over de provinciegrens gezet, naar het Vlaams-Brabantse Diest bij Michel en Gunther Eyletten. Michel, reeds duivenmelker van in de jaren ’60,  staat in de streek bekend als één van de “fijnste” melkers.

Ameel Van Lake 2017

1e algemeen nationaal kampioen KBDB 2016

1e zone Bourges 1340 oude

1e + 2e zone Monlucon 493 jaarse

20 maal top 100 nationaal

Surinx Hilaire

Nieuwerkerken: Gelegen in het zuidwesten van Limburg, een van de kleinste gemeenten die Limburg rijk is ,   Nieuwerkerken heeft twee historische steden als buur:Hasselt in het noordoosten en Sint Truiden in het zuiden.

Van De Walle gebr

1e provinciaal kampioen KBDB Fond oude en jaarlingen 2016 alsook 19 top honderd plaatsen op de nationale en internationale vluchten 2016!

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Msn Duivensport.