1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

Belgavet  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew  De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  
 

Reportages

Huygens Patricia en Eric Roefs

Snelheidsliefhebber Erik Roef en vriendin Patricia Huygens zijn weer aan een superseizoen bezig! Het feit dat zij MSN liefhebber van de maand juli werden liegt er niet om, met weinig duiven spelen en deze titel in de wacht slepen zullen slechts weinigen hun nadoen!

Afbeelding Duivenreportage photos 089

De absolute toppers waren:

1 Cahors van 193 d

1 Montauban van 198 d

1 Agen  van 102 d

En als klap op de vuurpijl 2de asduif Cureghem Centre Cahors en Barcelona

Martin en vrouw

Martin kan  terugblikken op knappe prestaties op zijn lievelingsspel de zware fond. Martin ambieert slechts de internationale vluchten waar hij in het jaar 2016 superieur in was: Pau, Barcelona, Sint-Vincent, Perpignan, aan Marseille wordt niet deelgenomen.

Houfflijn Patrick 2016

Als snelheidsspeler trok Patrick goed zijn streng maar nu mag de kolonie Houfflijn gerekend worden tot de betere fond en zware fondspeler van België.

DG broers

Maasmechelen: het dorp aan de maas kende vorig weekend een nooit gezien tafereel. Op een boogscheut van elkaar werden liefst 6 provinciaals gewonnen.

20160704 185902 top

Het wordt stilaan een trend, sterk spelende kolonies die de handen in mekaar slaan om de steeds evoluerende duivensport nog professioneler te beoefenen. Zo gebeurde het ook dat in 2011 Johan De Vroe, Tom Van Gaver en Rudi Vandeputte  de beslissing namen om samen hun energie en evaring in DVV-pigeons te steken.

P7060301 top

Vader Haemhouts(85) is reeds actief in de duivensport sinds 1955. Zoon Marc deed aanvankelijk enkel de inkorvingen. Alleen de laatste 10 jaar schrijft Marc aan zijn eigen verdiensten toe, mede omwille van de ouderdom van vader is hij het die momenteel de meeste taken op zich neemt.

Bert en verzorger

Bert maakte voor het eerst kennis met de duivensport bij grootvader Jerome die in het Waregemse een gevreesde Orléans en Angoulème speler was. Op 8 jarige leeftijd speelde Bert voor het eerst in de Beverenstraat te Desselgem zelfstandig met de duiven, later zat Bert op internaat in Waregem en de duivensport kwam op een laag pitje te staan.

RogerKoen 2016

Zelem: tussen Halen en Lummen ligt het dorp Zelem, waar Roger en Koen weer prachtige resultaten bij elkaar spelen. Na Gert Rondags in de maand april is nu terug een Limburger die zich als Msn liefhebber mag bekronen.

20160614 191853top

Everbeek, het pittoreske tweelingdorp gelegen in de Vlaamse Ardennen. Tweelingdorp? Inderdaad, Everbeek bestaat uit twee onafhankelijke dorpskernen namelijk Everbeek-boven( Boembeke) en Everbeek-beneden( Benedenkwartier).

Geyselings Xavier 9 Xavier

Xavier Geyselings(80) uit Grobbendonk is ondertussen zowat de helft van z’n leven duivenmelker en heeft van in ’t begin steeds z’n mannetje gestaan!

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Msn Duivensport.