1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

Belgavet  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew  De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  
 

Reportages

Blondeel Philippe

Philippe had reeds de smaak te pakken want in 2012 boekte hij ook de provinciale overwinning op Clermont WVOU met 8436 duiven, nu was het op Fontenay,  deze klepper vloog maar liefst 9 minuten vooruit op de lokale dubbeling.

Van Wassenhove

Daniël een echte dierenvriend, vroeger kweker en speler van vechthanen, schapen drijver met Bordercollies, paardenkoers, ja alles dat met dieren te maken had was een passie voor Daniël maar door een ongeval, rug en bekken werden geraakt en door veel te lezen in duiven literatuur werd Daniël dan duivenliefhebber.

Gert en Frans

Grote-Spouwen: deelgemeente van Bilzen sinds 1977, maar werd al van 1181 vermeld. Grote Spouwen bezat een van de oudste rechtbanken van de streek waar zelfs de doodstraf uitgesproken kon worden.

Freddy en Jacques

Ongelooflijk, fantastisch, spetterend, onnavolgbaar, fenomenaal,… Er zijn te weinig superlatieven als we het hebben over de kolonie van de gebroeders Freddy en Jacques Vandenheede.

Boeckmans Staf kop

Staf Boeckmans uit Grobbendonk, snelheidsspeler in hart en nieren, is het levende bewijs dat men  op eenvoudige hokken én met een beperkt aantal(goede) duiven, steeds aan de top kan staan!

Vermeersch team

Carl Vermeersch, een geslaagd zakenman die in alles de top wil bereiken zowel in privé als in zijn hobby, en nu wil hij schitteren in de duivensport.

Vincent Schroeder

Bilzen: Een mooie gemeente gelegen tussen Maastricht en Hasselt op enkele km van het gekende kasteel “Alde Biesen”, waar Vincent samen met zijn vrouwtje en 3 kinderen zich gevestigd heeft aan de Rooierweg.

Sonia Van der Maelen Penne Bert 08

Vandaag zetten we deze alom gekende kampioenen uit Nederhasselt eens  in de kijker.

Van Tillo Guido kop

Dat er in de hoogste regionen van het Tienverbond nogal wat rivaliteit heerst hoeft zeker niet meer gezegd te worden, denken we maar aan enkele namen zoals Jos Cools, Staf Boeckmans, Harry Smolders, Stickers-Donckers, Leo Heremans.

Annick en Geert

Deinze, de thuishaven van de kolonie van Geert en Annick Vanrenterghem die de laatste jaren furore maken in de nationale duivensport.

GW1

Maasmechelen: Het dorp aan de maas, gekend bij de duivenmelkers als het dorp met verschillende topmelkers, maar als je iemand moet aanduiden wie wel echt de beste was in 2015 , dan krijg je de naam van Giel te horen. Want 8 eerste prijzen vliegen in de sector oost , je moet het maar doen.

Spotlight

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Msn Duivensport.